Made by

VALÉDIQUE

"Because every client is unique"

VALÉDIQUE | MEDIA

Bij Valédique weten we dat verzorgde media essentieel is voor een bedrijf of evenement. Door middel van Valédique | Media promoten wij onze eigen producten en services, maar staan wij ook klaar voor andere bedrijven en organisaties om hun werk te promoten. Als startende onderneming zoeken wij continue naar uitdaging en creatieve manieren om producten en evenementen onder de aandacht te brengen. Van het bewerken van aangeleverde reisvideo's tot het zelf fotograferen van een groot evenement, we hebben het gedaan.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze voorgaande projecten en ons aanbod.

Heb je een evenement of bedrijf dat meer promotie in de media kan gebruiken, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maureen Danique Klomp of bel je Valédique via 06-22500000.


PROJECTEN

Hieronder zijn een aantal van onze voorgaande projecten te vinden. Ze hebben echter ieder een heel eigen uitstraling.

VALUE OF DESIGN

Mei 2018

Eens per twee jaar organiseert de "United Building And Structural Engineering association" (ofwel: U-BASE) een evenement genaamd Value of Design. Dit symposium vond in 2018 plaats in de Aula van de TU Delft met 300 bezoekers van zowel de faculteit Bouwkunde en Civiele Techniek. Een mooi moment voor Civiele Techniek studenten om kennis te maken met Bouwkunde en wij waren erbij!

STUDY TOUR JAPAN

Juli 2018

De Study Tour is voor studenten Structural en Building Engineering een onmisbaar moment in hun studie. 23 Studenten en 2 professoren reizen jaarlijks af naar een ver land om hun horizon te verbreden en kennis te maken met indrukwekkende bruggen en gebouwen buiten Europa.

HACKATHON STAALBOUWDAG

Oktober 2019

De Staalbouwdag is een jaarlijks evenement, georganiseerd door Bouwen met Staal. Dit jaar was een van de onderdelen de hackathon. Hier probeerden groepjes van vier personen uit het bedrijfsleven door middel van parametrische tools, het beste ontwerp voor een stadion te maken.

ONS AANBOD

Een globale indicatie van wat wij als Valédique kunnen bieden, is hieronder weergeven. Voor ons is echter ieder project anders en iedere klant uniek. Inzet benodigde middelen en uren kunnen wij beter inschatten nadat we een indicatie krijgen van het desbetreffende evenement. We bevelen je dan ook aan om bij ons telefonisch of via e-mail te informeren naar de mogelijkheden en om een prijsindicatie te krijgen.