Made by

VALÉDIQUE

"Because every client is unique"

ESMEE

Ik ben gek, kleurrijk, vrolijk en ook nog eens de ontwerper van Valédique!

Ik beheer Valédique Design. En mijn droom is om iedereen kennis te laten maken met design, dus ook betaalbaar design. Want in mijn optiek verdient iedereen het persoonlijke welzijn en geluk wat voortkomt uit een prachtige en unieke woonomgeving.

Al heel jong had ik een enorme affiniteit met interieur. Mijn eigen huis, maar ook dat van anderen stylen tot een plek, waar je je welkom voelt, je ogen de kost kunt geven, je thuiskomt en niet in de laatste plaats ook kunt ontspannen.

Mobiel : +316-50748546

email: esmee@valedique.nl

MARCEL & AILEEN

Het technische en creatieve duo, Marcel is van de techniek en het vakmanschap, Aileen is van de mooie materialen, bewerkingstechnieken en restauratie. Het continue zoeken naar vernieuwing op dit gebied en zoeken naar mogelijkheden dit in te zetten voor onze eigen bouwprojecten en voor opdrachtgevers is wat wij samen doen.

Daarnaast speuren wij de interieurmarkt af naar unieke items en waar we deze niet kunnen vinden, creëeren wij ze zelf of restaureren wij bestaande items. Wij maken graag kennis met jou en jouw wensen!

Mobiel : +316-22500000

email: marcel@valedique.nl

MAUREEN

"Niets is zo krachtig als beeldmateriaal"

Ik sta altijd achter de camera om momenten vast te leggen die zo onvergetelijk zijn voor anderen en mijzelf.

Het bewerken en schieten van foto's en video's is een proces wat tegenwoordig snelle innovatie kent en daar ga ik graag in mee. Ik sta daarom ook altijd open voor suggesties en wensen van klanten, zodat het product zo uniek mogelijk is.

Ik beheer Valédique Media en help graag verder bij al uw wensen op het gebied van beeldmateriaal, zodat uw momenten op de beste manier worden vastgelegd!


Mobiel : +316-37342458

email: maureen@valedique.nl

SAMEN

zijn wij Valédique en als familiebedrijf onderweg ....